lær_at_dykke

Lær at dykke

Dykning er for alle - næsten. Men er du ved normalt helbred, er der ikke noget der hindrer dig i at lære at dykke.

Om du er ung eller gammel har ingen betydning. Hvis du har lysten til at dykke og et normalt godt helbred, så er dykning også en sport for dig.

Når du skal lære at dykke er det vigtigt at du føler dig tryg og har tillid til dine instruktører. Roskilde Frømandsklub har et team af rutinerede instruktører med mange års erfaring, som vil stå til din rådighed, ikke bare under uddannelsen, men også efter, hvis du har spørgsmål eller hvis du eksempelvis skal prøve nyt udstyr.

Hos Roskilde Frømandsklub tilbyder vi alle slags dykkerkurser, lige fra begynderkurset til advanceret teknisk sportsdykning. Så vi har også noget for dig, uanset om du er begynder eller øvet dykker.

Dykning er fantastisk. Det vil give dig en masse fantastiske oplevelser under vandet, både her i Danmark og ude i den store verden.

Du kan læse mere her om hvorfor vi synes det er en god idé at blive uddannet i Roskilde Frømandsklub.

lær_at_dykke

Interesseret?

Vil du vide mere om uddannelsen i Roskilde Frømandsklub eller tilmelde dig et kursus, så skriv til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .