Turen til Trykkerdammen

Skrevet af Luanna Bergh Jensen - Mandag, 10 juni 2013.

Først før dykket skulle vi mødes ved garagen for at hente noget udstyr til turen. Derefter var det direkte derud mod Trykkerdammen, som ligger i Helsingør, hvor vi skulle dykke. Det tog ca. 1 times tid at komme derud. Og det syntes jeg var lang tid.

Når men efter vi var kommet over til Trykkerkammen fik vi at vide hvem der skulle dykke sammen med hvem og hvem der skulle dykke hvornår. Jeg var en af dem der skulle dykke først og gjorde mit dykkerudstyr klar og fik klædt om til min dykkerdragt. Da det så var gjort var det lige ud i vandet og få dykket. I vandet var der en del fladfisk, krabber, en masse planteliv og så nogle andre fisk jeg ikke kender navnet på. Det var meget hyggeligt at se på det hele.

På et tidspunkt under dykket skulle jeg gennemgå en prøve fordi jeg ikke havde været med til et andet dyk hvor det blev gennemgået. Det var ikke så svært som jeg havde troet så det var hurtigt klaret.
På et tidspunkt skulle vi op af vandet for at afgasse. Det gjorde vi så og tog et sidste dyk senere som de sidste. Det sidste dyk var en hygge dyk for der var ikke nogle prøver eller noget.

Da så det dyk var overstået blev der pakket sammen og så kørte vi tilbage til garagen for at lægge det vi hentede derfra tilbage. Efter det kørte vi over til Roskilde Frømandsklubs klublokaler for at skrive vores logbog.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Log ind, for at skrive en kommentar