Tur til Anders Martin den 4. august 2013

Skrevet af Søren Bergh Jensen - Tirsdag, 06 august 2013.

Når vi nu har en så dykkervenlig sommer, så må vi jo ogsaå udnytte det. På dagens tur kørte vi til Hundested, for at prøve det nye slæbested og i øvrigt tage ud på Anders Martin og dykke der.

Det nye slæbested i Hundested er yderst brugervenligt, gode adgangsforhold til at bakke ned med både, og fine parkeringsmuligheder tæt på slæbestedet. Det bliver rigtigt godt fremover at søsætte Frøen i Hundested :-)

Efter at Frøen var søsat og alle, d.v.s. Claus, Martin, Ian,  Rene, Søren D, Gitte, Luanna og mig sagde hunden, var kommet om bord med alt vores udstyr sejelde vi ud. Med Frøen tager det jo kun ca 30 min. at komme ud til positionen, så vi var der hurtigt. Vraget blev slået, ankeret kastet og herefter kom vi i vandet i god ro og orden.

Luanna og jeg vi i vandet som hold nr. 2, og vi kom ned langs bundtorvet til vraget. Her var god sigt, mindst 12 meter, og vi havde et flot udsyn over vraget. En tur omkring vraget - først til agterenden, dernæst til fronten og så hen over dækket. På styrbors side var det en smule strøm, og over dækket var strømmen stærkere, med det skal ikke ødelægge et godt dyk.

Anders Martin var som sædvanlig godt begroet med søannemoner, søpindsvin, sønilliker m.v. og rundt på vraget inde i hulrummene var der flere fisk, bl.a. torsk, havkarusser og aborrer.

Nu var dykkertide ved at være udløbet, så måtte tilbage til bundtovet og så opad. Under uddykningen så vi, at der var mange brandmænd i vandet, men heldigvis havde ingen af os nogen nævneværdig kontakt med dem.  Efter de obligatoriske 3 min. sikkerhedsdekostop og 1 min efter var vi i overfladen hvor vi kunne glæde os over et godt dyk.

På dækket så vi også Martin i en karakteristisk position - på billedet man ser hvordan.

 

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Log ind, for at skrive en kommentar