Dykning d. 20 april 2014

Skrevet af Andreas Holm Andersen - Onsdag, 30 april 2014.

Vi startede alle dagen med at mødes ved garagen kl.9, hvor der kort var en briefing fra Søren Bergh, hvilke type dyk vi skulle tage og hvor vi skulle tage hen, derefter kørte vi i konvoj mod Helsingør nærmere bestemt Trykkerdammen, hvor vi gik ud fra.

Vejret var godt, luften var lun, men vandet var køligt.

Efter en kort briefing igen af Søren Bergh klædte vi om, eleverne i deres våddragter, instruktørerne og profferne i tørdragt, vi tog vores makker og instruktør og begyndte at gå i vandet, så gik vi lidt efter lidt i vandet, vores første dyk varede ca. 20 minutter, derefter fik vi en mundfuld luft over vandet, inden vi gik under igen. Derefter var der et dyk på 30 minutter eller med 50 bar tilbage.

Vi kunne f.eks. se på en rusten knallert eller klappe en fladfisk, sigtbarheden var god der var masser af liv under overfladen.

Efter det 5. dyk der var det sidste for CMAS 1 stjerne eleverne, pakkede vi stille og roligt sammen, vi tog tilbage mod klubhuset: Vi startede på at fylde flasker, mens kompressoren pumpede afsted, skrev vi logbøger sammen. Vi snakkede om dykkene over den gode kaffe og den gode stemning.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Log ind, for at skrive en kommentar