Bro i bedste IKEA-stil & gummi!

Skrevet af Kenneth Hjorth Andersen - Torsdag, 24 april 2014.

Inden længe skal badebroen igen bygges op til glæde for store og små vandhunde, men som de fleste jo ved alt om, så kom "Bodil" jo forbi og flyttede lidt rundt på det hele. Stranden er væsentligt mere jævn end den nogensinde har været, men til gengæld har hun tilført ca. 30 cm sand, så hele niveauet er blevet hævet på stranden.

Et større hold gjorde igår status over hvad der var "blevet væk" og hvad der evt. var tilkommet og desværre er status at vi har mistet mere til broen end vi har fået andetsteds fra. Overraskende nok er det ikke så galt, som det egentlig så ud, men en mindre mængde af stolper og tværbrædder skal der nu til, før broen atter kan samles. Havbunden blev også inspiceret og umiddelbart er der ikke de store ændringer at spore her.

Selve elementerne har klaret strabadserne OK og de fleste trapper er også i nogenlunde stand, men tømmerflåden har fået "gevaldige tæsk" og skal have en større tur med nyt træ og skruer, før den atter kan fungere efter hensigten.

Vores beholdning af waders fik en gennemgang og der blev fundet en del huller, der tages hånd om inden de skal bruges og beholdningen bliver suppleret op.

Herfra skal lyde en stor tak til alle for at støtte op om at få lagt stumperne frem klar til samling efter Bjarne's efterhånden sagnomspundne arbejdstegning i bedste IKEA-stil.

/Kenneth

 

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Log ind, for at skrive en kommentar