Den EVENTYRLIGE og UKENDTE by, Røsnæs

Skrevet af Omar Chuheibar - Torsdag, 30 maj 2013.

Det var morgen, og de fleste så trætte ud undtaget mig. Jeg var frisk og spændt på det store ventede eventyr, jeg skulle ud og opleve.
Vi mødte alle sammen klokken 08:30 i garagen.
Alle mænd samlede sig rundt om en lille båd, og den bar vi ind i en stor sølv farvede trailer, mens at de unge damer bar stod og kiggede på. Jeg stod mellem alle sammen, som den yngste af alle, der var os elever, men der var også erfarne dykkere med.
Da vi skulle til at køre til den eventyrlige by Røsnæs, som jeg til gengæld aldrig havde hørt om før, fik jeg at vide, hvem jeg skulle køre med.
Vi kørte og kørte og kørte, men turen va...

1. dyk i åbent vand

Skrevet af Malene Hansen - Mandag, 20 maj 2013.

Det er fjerde maj - vinter er dårligt skiftet til forår og vandtemperaturen må mindst være i minus. Det virker ganske uforståeligt at vi frivilligt skal udsætte os for det store kolde gys, hvorfor kan det første dyk i åbent vand ikke vente til vandtemperaturen er steget - ja, det har jeg vist spurgt om ganske mange gange.
 
Men, vi er til trods herfor havnet ved Amager Strandpark og den ene efter den anden trasker frivilligt i vandet, så må jeg vel også hellere. Og hvor var det godt - det store kolde gys udeblev og i stedet åbnede der sig en fantastisk verden i det klare vand. Det bl...

Sol over Trykkerdammen

Skrevet af Nicolaj Jensen - Lørdag, 27 april 2013.

Fladt vand, Solskin, God sigt og end masse Gøjsere.

Det var de fire ingredienser dagens dyk var brygget på. Jeanette og undertegnede blev mødt af "pandekage-vand" samt høj sol da vi kørte ind på Trykkerdammens parkeringsplads.

Selvom dykket var meldt ud via. Kalenderen var der desværre ikke andre dykkere at se, men dette skulle selvfølgelig ikke stoppe os i at komme i vandet, så vi hoppede i vores udstyr og traskede i vandet.

Jeg ville gerne skrive en læ...

Ny hjemmeside

Skrevet af Jakob Johansen - Torsdag, 18 april 2013.

SÅ ER DEN HER ENDELIG...

Efter mange timers hårdt slid er den nye hjemmeside nu på plads.
Vi relancerer hjemmesiden i nyt design. Det skulle gerne betyde, at det bliver nemmere at finde det, du leder efter, og samtidig får du mulighed for at bruge nye funktioner.

Som tidligere er der kalender hvor alle ture m.m. kan slås op. Men som noget nyt er det nu også muligt at:

  • Skrive nyheder, artikler, turebeskrivelser og meget mere
  • Tilføje kommentarer til andres nyheder
  • At oprette gallerier med alle dine mange fotos

Det eneste det kræver er at du opretter dig som bruge...