Guides

Her kan du finde forskellige guides til r-f.dk, udstyr, reparation, etc.

Brugerguide til r-f.dk

Vi har prøvet at gøre r-f.dk så brugervenlig som overhovedet muligt, men nogen gange er der brug for hjælp. Derfor har vi lavet fire små guides som hjælper dig godt på vej.

- Oprettelse af bruger

- Skriv en nyhed

- Lav et galleri

- Opret arrangement i kalenderen

Oprettelse af bruger

Inden du kan komme igang med at bruge r-f.dk, skal du have oprettet en bruger.

Det tager kun et enkelt minut og er lige til:

1. Klik på "LOG IND" i top menuen ude til højre
  2. Du vil nu blive præsenteret for den side du kan logge ind på. I bunden af den side finder du tre links. Her skal du vælge linket "Har du ingen konto?"
  3. Nu skal du blot udfylde formularen og tryk "Registrer"

Du vil indenfor et par minutter modtage en mail fra Roskilde Frømandsklub om at du har oprettet en bruger.

VIGTIGT

Da vi kun tillader brugeroprettelse af reelle medlemmer af Roskilde Frømandsklub, vil alle brugere blive aktiveret manuelt.

Derfor kan der gå op til 24 timer før du kan logge ind.

Skriv en Nyhed

Vores mission er at gøre r-f.dk til en aktiv del af Roskilde Frømandsklubs klubliv. Derfor er det vigtigt for os, at du som medlem har mulighed for at oprette nyheder. Om du vil berette fra en klubtur, informere om ændringer eller nye tiltag eller blot reklamere for et arrangement.

Det er helt op til dig, intet er for stort eller småt...

For at skrive en nyhed, skal du gøre følgende:

1. Log ind på din bruger
  2. Du vil nu se at "LOG IND" menupunktet i toppen bliver ændret til "MIN PROFIL". Under "MIN PROFIL" har du en række valgmuligheder
  3. Vælg "SKRIV NYHED"
  4. Du vil nu blive præsenteret for en ny side med der til hørende formular
  5. Giv din nyhed en overskrift og skriv en tekst
  6. Du har også mulighed for at tilknytte billeder til din nyhed. Dette gøres ved at trykke på "Search" knappen ud for feltet "BILLEDER". Vælg et billede fra din computer og tryk åben.
  7. Hvis du vil tilknytte mere end et billede til din nyhed, trykker du blot på knappen "Tilføj flere billeder", og endnu et billedfelt vil dukke op. Hver nyhed kan have op til otte billeder.
  8. Når du er færdig med at skrive din nyhed, trykker du på knappen "Send". Du vil automatisk blive ført til forsiden når din nyhed er oprettet.

Lav et Galleri

Mange af vores medlemmer tager billeder på livet løs, og i stedet for at alle disse billeder ligger spredt udover det store internet, har vi nu gjort det muligt at uploade billeder direkte til r-f.dk.

For at oprette et galleri, skal du gøre følgende:

1. Log ind på din bruger
  2. Du vil nu se at "LOG IND" menupunktet i toppen, bliver ændret til "MIN PROFIL". Under din profil har du en række valgmuligheder.
  3. Vælg "UPLOAD BILLEDER".
  4. Du vil nu blive præsenteret for en ny side med der til hørende formular.
  5. Giv dit galleri en overskrift. Helst kort og præcis.
  6. Upload et billede. Dette gøres ved at trykke på "Search" knappen ud for feltet "BILLEDER". Vælg et billed fra din computer og tryk åben.
  7. Hvis du vil tilknytte mere end et billede til dit galleri, trykker du blot på knappen "Tilføj flere billeder", og endnu et billed felt vil dukke op. Hvert galleri kan have op til 32 billeder. Så vælg kun de billeder du helst vil vise frem. Blær er OK.
  8. Når du er færdig med at vælge billeder, trykker du på knappen "Send". Du vil automatisk blive ført til galleriet når dine billeder er uploadet.

VIGTIGT

Alt efter størrelsen og mængden af billeder kan det godt tage op til fem minutter, så have venligst tålmodighed og tryk kun "Send" en gang.

Opret arrangement i kalenderen

Noget af det vigtigste ved r-f.dk, er muligheden for at oprette dykkerture og andre arrangementer i kalenderen.

For at oprette er arrangement i kalenderen skal du gøre følgende:

1. Log ind på din bruger
  3. Vælg "OPRET ARRANGEMENT"
  4. Du vil nu blive præsenteret for en ny side med der til hørende formular.
  5. Giv dit arrangement en titel og en beskrivelse.
  6. Vælg en dato for dit arrangement.
  7. Når du er færdig med at oprette dit arrangement, trykker du på knappen "Opret arrangement".

Du har også mulighed for at redigere i dine oprettede arrangementer under "MIN PROFIL" og "DINE ARRANGEMENTER".

VIGTIGT

Husk at skriv dit navn og kontaktinformation i beskrivelsen, så vi kan se hvem vi skal kontakte for en evt. tilmelding/spørgsmål.

Udfyld gerne poster i kalenderen som nedenstående eksempel:

Beskrivelse af arrangement inklusiv mødetidspunkt og sted.

Reserveret udstyr.

E-mail og/eller telefonnummer