CORONAVIRUS OG ROSKILDE FRØMANDSKLUB

Opdateret tirsdag d. 24. marts kl. 13:00

Roskilde Frømandsklubs håndtering efter statsministerens udmelding mandag d. 23. marts.

Med baggrund i statsministerens udmelding, suspenderer vi fortsat alle indendørs fælles aktiviteter foreløbig frem til og med mandag d. 13. april. Det betyder, at svømmehallen er lukket, fællesspisning, klubaftener, flaskerensning m.m. aflyses.

Bestyrelsen

Roskilde Frømandsklubs håndtering efter statsministerens udmelding onsdag d. 11. marts.

Med baggrund i statsministerens udmelding, suspenderer vi hermed alle indendørs fælles aktiviteter foreløbig frem til og med søndag d. 29.

Dykkerture kan afvikles iht. den enkelte turleders anvisninger og der kan fyldes flasker.

Hvis situationen ændrer sig vil vi løbende opdatere på hjemmesiden og på Facebook.

Bestyrelsen