CMAS* dykkeruddannelse introaften

13. februar 2019

CMAS* dykkeruddannelse introaften
Kom til introaften i Roskilde Frømandsklub og hør om vores CMAS* uddannelse der giver dig mulighed for at kunne dykke til 20 m.
Vi er færdige inden sommerferien, så du kan bruge certifikatet på din sommerferie.

CMAS *
Uddannelsen til et stjernet sportsdykker er for dig som gerne vil i gang med at dykke. Du har alle forudsætningerne for at dykke men har aldrig dykket før, eller kun taget et prøvedyk på en ferie sydpå.

UDDANNELSENS FORLØB OG VARIGHED
Vi uddanner nye dykkere i hold på max. 6-8 deltagere. Vores uddannelse starter i februar og forløber derefter over ca. tre måneder fordelt med teori, praktik i svømmehal og i åbent vand. Specielt skal man være opmærksom på at åbentvandslektionerne. Her skal man påregne at bruge det meste af dagen.
Vi slutter uddannelse af med at holde bevisuddeling.

KRAV TIL KURSETS DELTAGERE
Man skal:

være fyldt 14 år
kunne svømme
som udgangspunkt ikke have astma/allergi, epilepsi eller diabetes, men dette beror på et lægeligt skøn samt din medicinske historie om du kan starte eller ej!
kunne gennemføre de obligatoriske prøver
Det kræver et vist engagement at komme igennem uddannelsen. Derudover er det op til én selv hvor meget tid man vil ofre. Nogle nøjes med at bruge nogle få dage om året på dykning - andre bliver nærmest besat af sporten og får dykning som deres største fritidsinteresse!

VIL DU VIDE MERE...
Skulle du have lyst til at høre mere er du velkommen til at kontakte uddannelsesudvalget ( uddannelse@r-f.dk). Du kan også møde op på en klubaften og få en snak over en kop kaffe i klubbens lokaler.

Prisen for kurset er kr. 2.500,00.

Inkluderet i prisen er:

Uddannelsesmaterialer (teoribog, tabel, logbog, makkerline, overfladebøje & elevmappe)
Medlemskab af Roskilde Frømandsklub frem til næste kontingentbetaling
Medlemskab af DSF resten af året
CMAS * certifikat
Herudover kommer udgifter til:

Lægeattest (ca. kr. 500,00)
Kontingent til klubben det efterfølgende år (og forhåbentlig fremefter...)
Udgifter til forårets dykkerture (kørsel) er ikke inkluderet i prisen, men bliver fordelt ligeligt mellem turenes deltagere
Personligt udstyr

UDSTYR
Personligt dykkerudstyr (dragt, maske, snorkel, finner m.m.) er ikke inkluderet i prisen. Lungeautomat, flaske og afbalanceringsvest kan til gengæld lånes under hele uddannelsen og efterfølgende.

Hvad det personlige udstyr koster er svært at sige. Udstyr findes i lige så mange prisklasser som det findes i forskellige farver. Køber man nyt eller brugt!

Køber man i forretninger eller handler man på Internet!. Skal man have sidste nye eller kan man godt nøjes med sidste års model! Alt sammen ting der har indflydelse på den samlede pris.